Echipa Constructii Zalau

GROUP METAL TRADING

Echipa Constructii Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Zalau: GROUP METAL TRADING.

Fondata in anul 2003, GROUP METAL TRADING S.R.L. a fost gandita ca un comerciant en-gros si en-detail de produse metalurgice din otel (tevi, bare, table) pentru partea de nord a tarii. GROUP METAL TRADING S.R.L. comercializeaza: tevi de utilizari generale, profile din otel, tevi la temperaturi scazute, tevi la temperaturi ridicate, schimbatoare de caldura, tevi de conducta, tevi navale, tevi aliate, tevi de instalatii negre si zincate, tevi sudate longitudinal si elicoidal. Nascuta si dezvoltata din viziunea si experienta oamenilor sai in domeniul produselor metalurgice (tevi, bare, table din otel), GROUP METAL TRADING S.R.L. are deja o pozitie bine-definita pe piata, dobandita printr-un raport calitate-pret competitiv. Mai mult, situarea GROUP METAL TRADING S.R.L. pe soseaua Cluj - Napoca / Satu - Mare (la iesirea spre Satu - Mare, zona Panic) ofera posibilitati optime de acces si transport marfa.

Servicii

GROUP METAL TRADING S.R.L. ofera urmatoarele servicii complementare produselor metalurgice comercializate: Debitare la lungime a tevilor; Debitare la lungime a barelor; Debitarea la suprafata a tablelor (comanda prealabila); Transport local pentru produse metalurgice; Transport la distanta pentru produs.

Galerie foto