Echipa Constructii Vaslui

CONTEX

Echipa Constructii Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Vaslui: CONTEX.

S.C. CONTEX S.R.L. s-a infiintat in 1991 din dorinta de a aduce pe piata un plus de originalitate spatiilor care folosesc produsele noastre.

De-a lungul celor aproape 20 de ani ne-am dedicat timpul si cunostintele pentru a realiza cele mai bune decoratiuni interioare si exterioare din fier forjat si inox. In acest sens stau marturie produsele prezentate in galeriile de imagini din interiorul acestui site.

Produsele realizate sunt proiectate de specialisti cu o vasta experienta in domeniul lucrului cu fierul forjat si al inoxului. Produsele sunt fabricate in hala noastra, dotata cu tehnologii de ultima generatie, folosind materiale de cea mai buna calitate, pentru a conferi produselor calitate, siguranta si originalitate.Servicii

Oferim servicii de consultanta, proiectare, productie, montaj.

Consultanta
Din experienta celor aproape 20 de ani, stim ca alegerea unui anumit model sau material nu este simpla, intrucat varietatea este larga. Sfatul specialistilor nostri, concretizat in consultanta, va ajuta sa luati decizia cea mai optima, din punct de vedere estetic, constructiv si economic.

Proiectare
Pe parcursul derularii lucrarii va oferim posibilitatea vizualizarii modelelor alese in stadiul de proiect, pentru a va convinge ca ati luat decizia corespunzatoare dorintei dvs.

Productie
Ca urmare a experientei acumulate, echipa noastra poate realiza o varietate larga de modele din fier forjat si confectii metalice. 

Montaj
In momentul finalizarii produsului ne deplasam la dvs. pentru a-l amplasa si monta in locul corespunzator.

 

Galerie foto