Echipa Constructii Tulcea

PRACTIC Euroinstal

Echipa Constructii Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Tulcea: PRACTIC Euroinstal.

Suntem o firma de constructii din judetul Tulcea. Colaboram permanent cu partenerii si clientii nostri pentru a executa lucrarile propuse la standarde profesionale (case la rosu sau la cheie, reparatii de orice natura si finisaje interioare si exterioare, izolatii, instalatii termice, electrice si sanitare, lucrari de terasamente si drumuri, constructii hoteluri si pensiuni in Delta Dunarii). Raportul calitate - pret este pentru firma noastra obiectivul cel mai important pentru perioada 2013 - 2014.

Servicii

Pretul estimativ afisat mai jos este pe m² de suprafata desfasurata pentru un model de locuinta cu geometrie simpla, structura de rezistenta pe zidarie portanta sau cadre din BA (beton armat), acoperis simplu tip sarpanta sau terasa, si cu finisaje de nivel mediu:

Constructie faza la rosu : Pretul este de aproximativ 200 Euro/m² pe suprafata construita desfasurata. 
Constructie faza la cheie : Pretul este de aproximativ 400 Euro/m² pe suprafata construita desfasurata. 
Proiectare constructii : Pretul este de aproximativ 15 Euro/mp, dar poate scadea in functie de tipul proiectului. Preturile sunt exprimate in Euro si includ TVA. Proiectele contin toate fazele, respectiv P.A.C., P.T., D.D.E, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii Certificatul de Urbanism, documentatiile necesare obtinerii Autorizatiei de Constructie. 

Modalitati de plata : Platile se efectueaza pe baza de PV de receptie aferent fazei de lucrari si in functie de clauzele contractuale.

Galerie foto