Echipa Constructii Targu Neamt

GABOR CONSTANTIN I.I.

Echipa Constructii Targu Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Targu Neamt: GABOR CONSTANTIN I.I..

Echipa Constructii Targu Neamt  I.I. Gabor Constantin executa lucrari de zidarie, tencuieli, tinciuri, sape, acoperisuri, rigips, gleturi, lavabila, parchet, gresie, faianta, placari cu polistiren la preturi foarte convenabile cu echipa de profesionistiFirma noastra se remarca prin profesionalism, meticulozitate, seriozitate si predarea lucrarilor la termen.

  Daca ati ajuns in acest punct inseamna ca aveti nevoie de o echipa de profesionisti ce trebuie sa va satisfaca necesitatea de a construi, renova sau reamenaja. Daca aveti un proiect si doriti sa apelati la noi pentru construirea unei case sau doriti o echipa de profesionisti pentru renovarea, finisarea unui spatiu comercial sau rezidential, va asiguram ca ati ajuns in locul potrivit. I.I. Gabor Constantin a lucrat intotdeauna cu profesionalism, terminand lucrarile in termene limita date si se doreste un partener de incredere pe segmentul de piata caruia i se adreseaza, avand o echipa cu un ridicat simt de raspundere si daruire pentru activitatea depusa.

Pentru un sfat, o idee sau o oferta, nu ezitati sa ne contactati.

Servicii

Executie – intreaga gama de lucrari de constructii, de la lucrari mici pana la lucrari foarte complexe:

  • Constructii civile (case la rosu si case la cheie) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora, lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii .
  • Servicii in constructii: proiectare, consultanta si asistenta tehnica in constructii; obtinerea de avize necesare pentru eliberarea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire; devize, situatii de lucrari, comparative si preturi aferente; contractare lucrari; supervizari pentru lucrarile realizate si materialele folosite prin diriginti de santier, responsabili tehnici cu executia – RTE, controlori tehnici de calitate – CTCC; garantii pentru lucrarile executate;
  • Amenajari exterioare: garduri din zidarie, beton, lemn; pavaje, beton amprentat; hidroizolatii terase; termosistem;
  • Amenajari interioare: lucrari de instalatii sanitare, termice si electrice; lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive; lucrari de placare a peretilor, lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie; lucrari de finisare a pardoselilor cu gresie, marmura, granit, parchet, mozaic; lucrari din gips-carton – tavane, tavane casetate, pereti, placari, scafe; lucrari de tamplarie si dulgherie, instalatii electrice, acoperise, finisaje, instalatii termice, sanitare, tamplarie termopan, etc
  • Tencuieli clasice mecanizate executate cu masina de tencuit (torcretat) cu mortar clasic (nisip-var-ciment) preparat pe santier cu betoniera
  • Sapaturi mecanice executate cu buldoexcavator.
  • Transport materiale

De asemenea colaboram indeaproape cu producatori de materiale si firme specializate pentru a obtine intotdeauna cele mai bune rezultate la preturi competitive si oferim asistenta tehnica pe perioada executiei lucrarilor.

Pentru a obtine o oferta estimativa pentru lucrarea dvs. (de la constructii case la proiecte case, amenajari interioare si exterioare, tencuieli mecanizate, lucrari de terasamente), nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto