Echipa Constructii Resita

AD CRIS INVEST S.R.L.

Echipa Constructii Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Resita: AD CRIS INVEST S.R.L..

Infiintata in anul 1998, Ad Cris Invest S.R.L Sediu se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Resita, judetul Caras Severin. Cu un efectiv de 9 angajati, Ad Cris Invest S.R.L Sediu comercializeaza o gama larga de mobilier casnic, bucatarie, fotolii, canapele, coltare. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Ad Cris Invest S.R.L Sediu este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.
Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Galerie foto