Echipa Constructii Pitesti

Modvest Construct

Echipa Constructii Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Pitesti: Modvest Construct.

Firma de proiectare in constructii S.C. Modvest Construct 2000 S.R.L. a fost infiintata in anul 2006 avand ca scop oferirea de solutii complete pentru proiectare, avizare si punere in opera a lucrarilor de constructii. In prezent prin angajatii permanenti sau prin colaboratori putem acoperi o mare diversitate de tipuri de lucrari. Specialistii nostri sunt arhitecti, ingineri constructori, ingineri de instalatii electrice, sanitare si de incalzire, experti tehnici si verificatori atestati, topografi, geologi.

Firma noastra are implementat standardul calitatii ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001. In prezent prin angajatii permanenti sau prin colaboratori putem acoperi o mare diversitate de tipuri de lucrari. Specialistii nostri sunt arhitecti, ingineri constructori, ingineri de instalatii electrice, sanitare si de incalzire, experti tehnici si verificatori atestati, topografi, geologi. Principiul care sta la baza activitatii firmei noastre este acela de a-i oferi clientului solutii corespunzatoare cerintelor sale tehnologice si de spatiu, proiectarea fiind realizata strict dupa aceste necesitati.

Servicii

Arhitectură: solutia de arhitectură va fi definitivată în urma consultării beneficiarului. Se urmăreşte atât o rezolvare cât mai bună din punct de vedere arhitectural cât şi întâmpinarea nevoilor beneficiarului. Rezistentă: calculul structurii de rezistentă se face de ingineri cu experientă şi cu programe specializate în conformitate cu normele şi normativele în vigoare. Instalatii electrice, sanitare, de încălzire etc: se realizează având în vedere o încălzire eficientă şi o dotare optimă; echipa de ingineri de instalatii are o bogată experiantă în proiectarea sistemelor complexe (centrale de tratarea aerului, bms, …). Documentatii pentru obtinerea avizelor de construire: vor fi întocmite documentatiile în vederea obtinerii autorizatiei de construire cât şi a tuturor etapelor ce preced (certificat de urbanism, avize preliminare, P.U.Z. - plan urbanistic zonal si P.U.D. - plan urbanistic de detaliu).

Galerie foto