Echipa Constructii Miercurea Ciuc

Harbau

Echipa Constructii Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Miercurea Ciuc: Harbau.

Societatea SC. HARBAU SRL cu sediul în Miercurea Ciuc, Str. Márton Áron, nr. 18, a fost înfiintatã în anul 1992 si este o societate cu capital integral privat. Cifra medie anualã relizatã este de 5,2 milioane euro, din care valoarea activitãtii de bazã - lucrãri de constructii- are o pondere de 90% din cifra de afaceri. 

Activitatea societãtii noastre poate fii caracterizat printr-o multitudine de lucrãri executate în domeniul constructiilor si prin diversitatea acestora. Societatea noastrã este implicat în procesul de realizare a constructiilor, cu scopul declarat de a satisface pe deplin cerintele clientilor, singura modalitate de a ne mentine pe piatã, de a promova si dezvolta o cotã ridicatã de încredere partenerilor. 

Societatea noastra are în medie de 160 de angajati. Domeniile de activitate sunt diversificate, unde grupele de muncitori sunt dirijati de conducatori technici. Lucrarile noastre sunt dirijate dint-un birou de ingineri, care este alcatuita din sase ingineri, din inginer mecanic si conducatori technici. 

Societatea S.C. HARBAU S.R.L. este o firmã în dezvoltare care face fatã concurentei, prin intermediu a doi termeni: CALITATE si EXECUTIE LA TERMEN.

Servicii

 

  • Constructii civile si industriale la cheie;
  • Constructii agrozootehnice, lucrari edilitare, drumuri;
  • Productia si comercializarea materialelor de constructii;
  • Reparatii capitale la constructii civile, industriale;
  • Servicii cu utilaje de transport si mijloace de transport.

Galerie foto