Echipa Constructii Iasi

SC RADALEX SRL

Echipa Constructii Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Iasi: SC RADALEX SRL.

RADALEX societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 2003 a devenit in prezent una dintre cele mai de succes firme de constructii pe plan local. Dinamica si performanta  RADALEX este sustinuta atat de catre cei 121 angajati ai sai, cat si de tehnologia avansata folosita. Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostrii prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor(firma este certificata ISO 9001:2000), a cerintelor de urbanism si de protejare e mediului inconjurator.

Demararea unor proiecte de mare amploare cum ar fi constructia cartierului de vileGREEN HILL situat in vecinatatea Iasului , sau implicarea in lucrarile de finisaje in cadrul complexului  IULIUS MALL IASI etapa I si II si IULIUS MALL TIMISOARA, structura de rezistenta IULIUS MALL CLUJ NAPOCA , structura de rezistenta si lucrari la imobilul CONSTRUDAVA sediul IMPACT SA, amplasata in Voluntari, pe str. Pipera -Tunari nr. 4C, structura de rezistenta IULIUS MALL SUCEAVA, structura de rezistenta aANSAMBLULUI PALAS IASI , precum si alte multe lucrari de mai mica anvergura(spatii comerciale STONE CREEK, PUMA, IRINA SCHROTTER, JOLIE, DOMENIA CREDIT, GEMI SERCOM, HALE ARABESQUE IASI SI BUCURESTI ) recomandaRADALEX ca un partener de incredere.

RADALEX oferta stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil venind in intimpinarea clientilor sai cu produse de actualitate. Astfel ne-am adaptat sa putem raspunde cerintelor clientilor nostri si incepind cu vara anului 2009 RADALEX propune locuinte accesibile unui buget restrins, imobile ce pot fi construite si prin programulPRIMA CASA.

 

Servicii

Case la rosu
Case amvic
Case la cheie
Amenajari interioare
Instalatii electrice
Instalatii termice
Instalatii sanitare
Fundatii
Structuri de rezistenta
Acoperisuri/ Sarpante
Hidroizolatii/ Termoizolatii
Consolidari / Reabilitari / Renovari
Demolari
Alei/ Trotuare
Garduri din beton/ Lemn

Galerie foto