Echipa Constructii Galati

SC EURO Constructii SRL

Echipa Constructii Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Galati: SC EURO Constructii SRL.

Totul a pornit în Italia, când aceştia s-au cunoscut pe un şantier din Vicenza şi după doar câteva ore de discuţii au decis să-şi unească forţele, să formeze o echipă care să fructifice experienţa obţinută în anii de muncă petrecuţi acolo. Au fost cu toţii de acord că acest proiect va trebui să se remarce prin seriozitate şi printr-un concept care sa îl diferenţieze de celelalte firme prezente în domeniul construcţiilor din Galaţi.

Ca prim pas au decis să realizeze un complex de 11 apartamente, lucrare la care au aplicat câteva idei preluate din Italia cum ar fi amenajarea unei parcări subterane pentru toate apartamentele, a unei zone barbeque rezervata locatarilor, executarea pîrtilor comune la standarde premium şi realizarea finisajelor interioare la alegerea clienţilor.

O altă idee pe care au ţinut să o puna în aplicare a fost aceea de a documenta fiecare etapă a construcţiei şi de a pune toate informaţiile la dispoziţia celor interesaţi de achiziţionarea unui apartament.

Acest lucru a fost apreciat de clienţi, deoarece documentele şi fotografiile le-au oferit mai multă siguranţă şi au înclinat balanţa în favoarea achiziţiei apartamentelor.

Decizia de a folosi doar materiale de calitate şi de a documenta totul, inclusiv verificarile făcute de către asociaţii firmei, pentru a proba calitatea materialelor, a fost un alt punct în favoarea constructorilor. Pentru a putea oferi un produs bun şi pentru a-i garanta calitatea, asociaţii firmei sunt în permanenţă prezenţi pe santier, lucrând cot la cot cu muncitorii.

În ceea ce priveşte vânzarea unui apartament politica noastră este accea de a menţine un preţ mic, de a lăsa clientul să-şi aleagă finisările în funcţie de preferinţe şi de a decide modul de plată împreună cu acesta şi nu într-un mod prestabilit.

Lucrările se efectuează pe terenuri proprietate a societaţii, lucru ce reprezintă înca un avantaj al clientului care devine proprietar pe cota indiviză de teren şi nu trebuie sa platească chirie.

Suprafeţele puse la vânzare constituie doar perimetre ale apartamentelor, urmând să fie incluse in preţ şi cotele indivize parţi comune şi teren aferent.

Dorim să facem clientul să se simtă ca într-o familie atunci când decide să cumpere un apartament şi vom avea grijă să îi ascultăm sugestiile, să îi indeplinim dorinţele şi să facem tot ce ne stă în putere pentru a fi cei mai buni constructori.

 

Servicii

- Construcţii civile
- Vindem podine metalice noi si uzate pentru schele

Galerie foto