Echipa Constructii Focsani

GEC Construct

Echipa Constructii Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Focsani: GEC Construct.

S.C. GENERAL CONSTRUCT S.A. Focsani a fost infiintata in anul 1966 avand ca obiectiv principal realizarea de constructii industriale, civile, agricole si edilitare. In anul 1993 firma a fost integral privatizata devenind  societate pe actiuni.
     Societatea dispune de sediu central, sectie de productie industriala, santiere de constructii, santier de instalatii, baza de productie cu fabrica de betoane, ateliere de fasonat armaturi, confectii metalice, instalatii, pista de prefabricate, fabrica de tamplarie PVC, sectie de mecanizare.

Servicii

S.C. General Construct S.A. este o firma de constructii cu caracter de antreprenor general, avand capacitati de productie in domeniile:
 
    -  constructii industriale: laminoare, filaturi, fabrici de tricotaje, hale industriale, etc.
    - agricultura si zootehnie: complexe de porci, complexe de vite, complexe avicole, silozuri, abatoare, combinate de vinificatie, canale de irigatie, alimentari cu apa in mediu rural etc.
    - constructii civile: case, vile, blocuri de locuinte, gradinite, scoli, sali de sport, restaurante, pensiuni, hoteluri, birouri, spatii comerciale, spitale, biserici, catedrale etc
    - social - cultural: Casa de Cultura a Sindicatelor, sediul Finantelor Publice, magazine etc.
 - in domeniul consolidarii si reabilitarii:teatru, banci, policlinici etc, reabilitari fatade blocuri de locuinte.

Galerie foto