Echipa Constructii Craiova

Conicon

Echipa Constructii Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Craiova: Conicon.

Firma noastra functioneaza din 1992 sub numele de S.C. Unicon S.R.L. insa si-a schimbat in anul 1994 asociatii si denumirea in S.C. Conicon Prest S.R.L.

Pe masura desfasurarii unei activitati sustinute cu rezultate foarte bune, s-a reusit ca in anul 1996 firma sa construiasca in regie proprie un sediu administrativ dotat corespunzator situat in Calea Dunarii, nr 30. Deasemenea, in anul 1998 s-a realizat construirea unei baze de productie proprii care cuprinde: depozit de materiale, atelier confectii metalice, atelier tamplarie. In toata aceasta perioada, unitatea s-a dotat cu mijloace de transport, utilaje de constructii, scule si dispozitive.

Avand ca deziderat executarea de lucrari de calitate si incadrarea in termenele de executie, firma a reusit sa desfasoare o activitate constanta cu rezultate bune care au clasat-o in topul firmelor din zona Olteniei si, dupa caz, al firmelor din Romania.

Servicii

Firma S.C. Conicon Prest S.R.L. Craiova are ca domenii de activitate: constructii si lucrari de finisaje tamplarie. Fie ca e vorba de constructii civile sau constructii industriale(amenajari si modernizari de spatii comerciale restaurate si locuinte, pensiuni, hoteluri) sitamplarie din lemn masiv stratificat ( usi, ferestre, pervazuri, inchideri terase, scari, mobilier de hotel) specialistii nostri fac totul la un nivel de calitate deosebit. Ca dovadastau lucrarile realizate de noi de-a lungul timpului.

La toate aceste lucrari au fost folosite si produse realizate in cadrul atelierului de tamplarie propriu. Cu referire la evolutia rezultatelor serviciilor si produselor oferite acestea au crescut de la un an la altul atat cantitativ, cat si calitativ. Aria noastra de activitate este reprezentata de judetele Dolj, Mehedinti, Gorj, Olt.

Galerie foto