Echipa Constructii Cernavoda

Firma constructii Pegas Impex S.R.L.

Echipa Constructii Cernavoda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Cernavoda: Firma constructii Pegas Impex S.R.L..

  Cunoscuţi pe piaţa românească de profil, datorită lucrărilor de bună calitate şi a gradului mare de diversitate a acestora, firma şi-a creat un portofoliu de clienţi fideli. Fiecare realizare poartă amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei şi entuziasmului unor tehnicieni de exceptie.

  O particularitate a serviciilor prestate de societatea noastră, este aceea că, de la prima prezentare până la ultima activitate, fiecare contract este supravegheat şi controlat cu deosebită atenţie. Practic, prin dezvoltarea unei bune relaţii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificăm şi ne implicăm activ ca şi un compartiment de asigurare a garanţiei si calităţii fiecărui produs. Numai in acest fel putem lua in considerare, discuta si dezvolta in modul cel mai adecvat cerinţele clientului. Firma noastra execută construcţii diverse la timp, de calitate excepţională.

  Echipa noastra este atent selectata, avand inrolati in cadrul companiei noastre cei mai buni specialisti in domeniu. Pe intreaga perioada a derularii unui contract veti fi in contact permanent cu un membru al echipei noastre care va va tine la curent cu evolutia lucrarilor si va oferi explicatii si sugestii de imbunatatire a proiectului.  

  Pentru ca ne defineste profesionalismul si unul dintre principalele obiective pe care le avem este acela de a multumi fiecare client, in gama noastra de servicii se regasesc si executiile constructiilor de case la rosu, proiectele realizate pana acum bucurandu-se de un mare succes in radul celor care au optat pentru acest tip de servciu. Avantajele pe care vi le oferim prin constructiile de case la rosu constau in faptul ca dumneavoastra veti avea toata libertatea de a realiza finisajele in functie de propriile preferinte, in cazul in care sunteti o persoana creativa si doriti sa va puneti amprenta asupra spatiului in care veti locui in curand!

Servicii

  • Constructii civile si industriale
  • Lucrari de constructii si reparatii in constructii
  • Finisaje exterioare si interioare (zugraveli, vopsitorii, placaje, gresie)
  • Executat pardoseli cu gresie
  • marmura, etc.
  • Instalatii electrice,
  • sanitare, de canalizare si termice.
  • Contorizare apa calda, apa rece, energie termica.

Galerie foto