Echipa Constructii Bucuresti-Sector 4

Smart Trailer SRL

Echipa Constructii Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Bucuresti-Sector 4: Smart Trailer SRL.

  Compania Smart Trailer are ca obiect de activitate comercializarea unei game largi de agregate minerale si materiale de constructii, inchirierea de utilaje pentru constructii, cat si punerea in opera a materialelor cu personal calificat. Pentru implementarea obiectivelor dumeneavoastra oferim: consiliere in alegerea solutiei optime; detalii de executie; personal calificat in executarea lucrarilor de constructie; transportul materialelor cu mijloace auto proprii.
  Folosim tehnologii de ultima generatie si avem o echipa de specialisti foarte bine pregatita. Suntem pregatiti pentru a implementa cu succes orice tip de proiect.
  Sorturile de balastiera se folosesc la amenajarea drumurilor de acces, la prepararea betonului si tencuielilor precum si la amenajarea gradinilor si curtilor.
  Balastul de rau si balastul ciclopian sunt cel mai adesea folosite la prepararea betoanelor si in variate lucrari de constructii.
  Nisipul este o componenta principala la fabricarea tencuielilor si a betoanelor dar poate fi folosit si la amenajarea cailor de acces precum si ca antiderapant.
  Agregatele de balastiera sunt extrase din albiile raurilor, fiind de natura sedimentara. Au forme rotunjite si suprafetele netede.
 Agregatele concasate, obtinute prin spargerea (concasarea) pietrei dure (granit, bazalt) au o forma neregulata a granulei. Suprafata granulei este rugoasa. Un exemplu de agregat (traditional) concasat este criblura, folosita la lucrarile de drumuri.

Servicii

  • agregate minerale (balast, nisip, pietris, piatra sparta)
  • inchirieri utilaje (Excavatoare, Autogreder, Incarcator frontal, Excavatoare, Auto MAN 6x6, Auto Scania 8x4, Buldozere)
  • executie lucrari de constructie
  • transportul materialelor vrac
  • efectuarea de transporturi agabaritice
  • demolari de cladiri si instalatii civile si industriale

Galerie foto