Echipa Constructii Bucuresti-Sector 2

Milenium Cladding

Echipa Constructii Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Bucuresti-Sector 2: Milenium Cladding .

MILENIUM CLADING SISTEM este o societate romaneasca, cu capital integral privat, condusa de profesionisti cu peste 20 de ani de experienta in domeniul metodelor si tehnologiilor moderne pentru constructii. Firma are experienta concretizata in design, proiectare de rezistenta, furnizarea si construirea de Fatade Ventilate "uscate", Structuri Spatiale, Pardoseli Suprainaltate, Deck-uri si Garduri din WPC, precum si Structuri Usoare din otel galvanizat destinate pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industri

MILENIUM CLADING SISTEM ofera servicii consultanta tehnica, proiectare de rezistenta, sisteme de masurare 3D, proiecte detaliate si planuri de lucru (Shop Drawings). , furnizare de materii prime, produse si sisteme moderne in domeniul structurilor .  

Servicii

Acordam o mare responsabilitate si respect atat proiectelor realizate cat si cerintelor clientilor nostri. Fiecarui client ii acordam o consultanta personalizata, creand relatii bazate pe incredere.

Galerie foto