Echipa Constructii Braila

S.C. Zvelt S.R.L.

Echipa Constructii Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Braila: S.C. Zvelt S.R.L..

Suntem o firma cu capital 100% romanesc specializata in principal pe distributia si montajulproduselor si sistemelor necesare finisajelor interioare si exterioare.

Acestea sunt :
  • sistemelor de invelitori metalice tip tigla metalica
  • usi si ferestre termoizolante
  • materiale si sisteme de finisaj interior si exterior
  • sisteme solare
  • sisteme de filtrare a apei
  • alte elemente componente alte unei constructii.
Compania noastra promoveaza pe piata din Romania materiale de constructie de cea mai buna calitate provenite din colaborarea cu cei mai importanti furnizori de produse specifice din EuropaCalitatea si promptitudinea fiind deviza noastra.
Produsele noastre sunt selectate numai dupa criteriul CALITATE . Practicam o politica de preturi de promovare deoarece consideram ca numai o calitate de top corelata cu preturi accesibile duce la satisfactia totala a clientului . Ne place sa spunem clientului de fiecare data , ca un produs mai bun calitativ la un pret mai mic decat al nostru nu poate gasi .
Noi nu oferim produse , noi oferim cele mai bune solutii.

Servicii

Solaris Construct ofera promptitudine si calitate, la un pret deosebit.
Firma noastra va ofera consultanta de specialitate in domeniul constructiilor. Pe langa materialele furnizate, noi punem in opera orice proiect de constructie sau amenajari interioare si exterioare cu personal calificat si constiincios.
Realizam Constructii case, vile, cladiri din cofrage din polistiren cu armatura de beton armat in oricare din sistemele : Amvic – Isoteq – Thermodul – Argisol etc. Constructii la cheie in 120 zile.
Nu ne este indiferent cum puneti in opera produsele achizitionate de la noi, chiar daca aveti echipa de montaj. Tocmai de aceea toate produsele achizitionate de la noi sunt intodeauna insotite in mod GRATUIT de consultanta tehnica.

Un specialist din cadrul firmei noastre se va deplasa la locul montajului si se va asigura ca acesta va fi corect.
Cu alte cuvinte, o data cu achizitia produselor primiti si garantia ca ele vor fi puse in opera ireprosabil. Cea ce primiti gratuit, poate fi uneori mai important, sau la fel de important decat produsul in sine.

Galerie foto