Echipa Constructii Bacau

Constructii Bacau

Echipa Constructii Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Bacau: Constructii Bacau.

Atentia si preocuparea pentru nou sunt elemente de baza ale societatii MARC CONSTRUCT. Ideile colectivului de arhitecti combinate cu dorintele beneficiarilor au rezultat lucrari deosebite recunoscute de catre clienti.
    Profesionalismul dovedit in executia diverselor lucrari a facut ca renumele firmei sa creasca de la un an la altul.

Servicii

onstructii case la rosu sau la cheie!
Constructii civile si industriale de la vile (case) particulare, case de vacanta, sedii de firme, institutii, si pana la realizarea de hale industriale, fabrici, proiecte de consolidari si restaurari in domeniul constructiilor, asistenta tehnica de proiectare in constructii. 
Consvest Grup inchiriaza o serie de mijloace de transport si utilaje de constructii la cele mai mici tarife de pe piata Aradului, tarife care pot fi negociate in functie de numarul zilelor de inchiriere.

Servicii complete de amenajari interioare si exterioare, renovare, reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale. 
Instalatii electrice, termice, sanitare, de climatizare si de supraveghere. Asiguram servicii de verificare si reconditionare a instalatiilor.
Suntem extrem de atenti la fiecare etapa de dezvoltare a constructiei. Acoperim intreaga gama de servicii de care clientul ar putea avea nevoie in procesul de executie.

Galerie foto