Micuta casa a omului inalt

Micuta casa a omului inalt

micuta_casa_a_omului_inalt_400Aceasta casa a fost conceputa de fratii Adam si Aaron Leu, construita pe cadrul unei case cu motor din 1970 si a fost vanduta pentru 27.000 $.

Denmirea de "Micuta casa a omului inalt" (Tall Man's Tinny House) a aparaut ca urmare a dimensiunilor sale mici in comparatie cu inaltimea fratilor care au contruit-o.

Interiorul casutei are o serie de carteristici, cum ar fi dulapuri personalizate si podele din lemn de pin. In plus fata de bucatarie, aceasta casa de 130 metri patrati, include o baie, o camera de zi si o mansarda. Peretii casei contin PFL pictat, iar tavanul este realizat din placaj de artar.

Instalatia sanitara si cea electrica seamana cu cea a rulotelor comune. Un bazin cu apa este amplasat sub casa pentru a alimenta chiuveta, dusul si boilerul electric cu apa. Puterea vine prin intermediul unui montaj de 30 amperi. In interior, exista un circuit de 4 sub-panou, 2 cu 15 amperi si 2 cu 20 amperi. Initial conceput pentru a fi incalzit de un mic radiator electric, mai tarziu a fost decis ca incalzirea este o preferinta personala. Stiind ca unii ar prefera propan sau energie termica de lemn, acestea pot fi usor incorporate. In timp ce aceasta nu contine in prezent o sursa de incalzire, poate fi instalat.

 

 

img_3124_400

 

img_3158_400

img_3207_400

 

img_3218_400