Echipa Constructii Abrud

Constructii Buzau

Echipa Constructii Abrud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipa Constructii Abrud: Constructii Buzau.

  • Amenajarea fatadei. Fatada poate fi amenajata prin tencuiala clasica, tencuiala decorativa, tencuiala de soclu,tinci alb sau gri, placare cu polistiren expandat, extrudat sau grafitat, placare cu piatra naturala sau decorativa, placare cu faianta si gresie de exterior, zugravirea cu lavabil.
  • Executarea de garduri din beton, boltar sau BCA.

Servicii

  • Amenajarea baii cu gresie, faianta, instalatii sanitare si electrice, montaj obiecte sanitare, gletuire sau refacere tavan din gipscarton sau polistiren extrudat.
  • Amenajarea bucatariei prin indreptarea peretilor si pregatirea lor pentru placarea cu faianta, turnarea de sapa simpla si autonivelanta in vederea placarii cu gresie sau parchet, instalatii electrice si sanitare, montaj chiuveta si mobilier bucatarie, gletuire tavan sau indreptarea acestuia cu rigips sau polistiren, aplicarea de var lavabil sau vopsea lavabila cauciucata, montaj usi si ferestre, executia de scafe si modele din rigips, arcade si baruri din rigips personalizate executate dupa plan sau dupa fotografii, montaj lambriu din lemn sau din PVC pe pereti si tavane, pe structura din lemn sau metalica.
  • Amenajari interioare dormitor prin indreptare si gletuire pereti, eventual tencuire cu multibat sau tenco, armare pereti cu plasa de Buzau si/sau plasa din fibra de sticla, tencuire tavan sau constructia acestuia din rigips sau polistiren, turnare sapa,montaj parchet laminat sau gresie.

Galerie foto